Zalmbonbon gevuld met geitenkaas en appel

Zalmbonbons met geitenkaas en appel vulling

Maak van dit recept een luxe voorgerecht of een heerlijke lunch met wat extra salade
Voorbereidingstijd10 min
Active Time20 min
Gang: Lunch, Voorgerecht
Keuken: Hollands
Trefwoord: appel, diner, fris, geitenkaas, licht, salade, Slank, voorgerecht, Zalm
Yield: 4 personen

Equipment

  • 4 koffiekopjes
  • Vershoudfolie

Materials

  • 200 gram gerookte zalm
  • 1 granny smith
  • 100 gram geitenkaas
  • 1 limoen
  • 1 eetlepel dille vers of gedroogd
  • 50 gram rucola

Instructies

  • Snijd de appel in blokjes
  • Meng de appel met de geitenkaas, 1 el limoensap, 2 el olijfolie en de dille
  • Breng op smaak met zout en peper
  • Bedek de binnenkant van de koffiekopjes met de vershoudfolie
  • Verdeel de plakjes zalm in de kopjes totdat het kopje volledig bedekt is, laat de zalm over het randje van het kopje hangen zodat je het op het einde netjes kan dichtvouwen
  • Vul de kopjes met de vulling en vouw het dicht met de zalm
  • Zet het kopje omgekeerd op een bord en verwijder het kopje
  • Garneer met de rucola

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*