Gevulde paprika met kip en champignons

Gevulde paprika met kip en champignons

Slank gerecht wat ideaal is voor een lunch maar ook voor het avondeten met wat salade en rijst erbij
Voorbereidingstijd10 min
Active Time20 min
Gang: Hoofdgerecht, Lunch
Trefwoord: gezonde lunch, kip, koolhydraatarm, oven, paprika, Slank
Yield: 2 personen
calorieën: 344kcal

Materials

  • 2 paprika's
  • 150 gram kastanje champignons
  • 1 ui
  • 1/2 rode peper
  • 150 gram kipfilet
  • 10 cherrytomaatjes
  • 40 gram geraspte kaas
  • 2 theelpels oregano
  • 2 teentjes knoflook

Instructies

  • Snij de kipfilet, champignons en cherrytomaatjes in kleine blokjes
  • Warm de oven voor op 190 graden
  • Snipper de ui en snij de rode peper heel fijn
  • Verhit in een pan olie en pers de knoflook hierin uit
  • Voeg ook gelijk de peper en ui toe en roer goed door totdat de ui glazig ziet
  • Voeg de kip toe en bak tot de kip gaar is
  • Voeg de champignons en cherrytomaatjes toe en bak nog 2 minuten goed door
  • Voeg de oregano toe en breng op smaak met peper en zout
  • Snij de paprika's door de helft en leg ze in een ovenschaal
  • Vul ze met het mengsel
  • Bestrooi ze met de kaas
  • Zet de ovenschaal in het midden van de oven en bak ze 20 minuten tot de kaas mooi bruin is

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*