Overheerlijke Vegan curry

Vegan curry met courgette en aubergine

Super simpele en snelle curry met veel groente. Het is een slank gerecht
Voorbereidingstijd15 min
Active Time10 min
Gang: Hoofdgerecht
Keuken: Indiaas
Yield: 2

Materials

  • 150 gram Zilvervliesrijst
  • 2 eetlepels Gele currypasta
  • 1 Courgette kleine blokjes
  • 1 Aubergine kleine blokjes
  • 200 gram Tofu
  • 100 ml Kokosmelk

Instructies

  • Kook de rijst volgens de verpakking
  • Leg op een bord een paar vellen keukenpapier en leg de tofu erop. Zet iets zwaars op de tofu zodat het overtollig vocht eruit kan
  • Snij de courgette en aubergine in blokjes
  • Snij de tofu in blokjes
  • Doe een scheut olie in de pan en bak de currypasta aan 1 a 2 minuten
  • Voeg de tofu, courgette en aubergine toe aan de currypasta en bak dit een minuut of 3
  • Voeg de kokosmelk en 50 ml water toe
  • Laat 5 min op laag vuur zachtjes koken tot de saus wat ingedikt is
  • Serveer met de rijst

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*