Vegan curry met courgette en aubergine
Super simpele en snelle curry met veel groente. Het is een slank gerecht
Voorbereidingstijd15 min
Active Time10 min
Yield: 2
Materials
- 150 gram Zilvervliesrijst
- 2 eetlepels Gele currypasta
- 1 Courgette kleine blokjes
- 1 Aubergine kleine blokjes
- 200 gram Tofu
- 100 ml Kokosmelk
Instructies
- Kook de rijst volgens de verpakking
- Leg op een bord een paar vellen keukenpapier en leg de tofu erop. Zet iets zwaars op de tofu zodat het overtollig vocht eruit kan
- Snij de courgette en aubergine in blokjes
- Snij de tofu in blokjes
- Doe een scheut olie in de pan en bak de currypasta aan 1 a 2 minuten
- Voeg de tofu, courgette en aubergine toe aan de currypasta en bak dit een minuut of 3
- Voeg de kokosmelk en 50 ml water toe
- Laat 5 min op laag vuur zachtjes koken tot de saus wat ingedikt is
- Serveer met de rijst